CINCI CLASE DE DIFICULTATE:

Clasa A PROFI - pentru cei experimentati, in conditie fizica foarte buna, stapani pe tehnica hard-enduro;
Clasa B EXPERT - hard-enduro de nivel mediu, nerecomandat incepatorilor.
Clasa C HOBBY - hard-enduro de nivel incepator.
Clasa VETERANI - hard-enduro de nivel mediu, nerecomandat incepatorilor.
Clasa FETE - hard-enduro de nivel incepator.

NUMERE DE CONCURS

Numerele de concurs se atribuie de catre organizator in ordinea cronologica a inscrierilor. Numerele de concurs nu se pot schimba pe parcursul concursului. Este interzisa prezentarea la startul fiecarei zile fara numerele de concurs date de catre organizator lipite pe motocicleta. Este interzisa confectionarea de catre concurenti a numerelor de concurs. In cazul deteriorarii numarului de concurs concurentul va solicita organizatorului (secretarului concursului) atribuirea altei copii a numarului de concurs.
Culorile numerelor de concurs vor fi urmatoarele:
clasa A - PROFI - fond galben, cifre negre
clasa B – EXPERT - fond rosu, cifre negre
clasa C – HOBBY - fond alb, cifre negre
clasa VETERANI – fond rosu, cifre negre
clasa FETE – fond alb, cifre negre
Pentru clasa A plaja de numere este de la 1 la 50
Pentru clasa B plaja de numere este de la 100 la 299
Pentru clasa C plaja de numere este de la 300 la 499.
Pentru clasa VETERANI plaja de numere este de la 500 la 599.
Pentru clasa FETE plaja de numere este de la 600 la 650.

MARCAREA TRASEULUI (in functie de clase)

Concurentii inscrisi la clasa C vor concura pe o singura culoare de banda de marcaj, concurentii clasei B vor concura pe doua culori de banda de marcaj (culoarea clasei C pentru portiunile comune si o culoare specifica pentru probele care sunt in traseu doar pentru clasa B), concurentii pentru clasa A vor concura pe trei culori de banda (culoarea clasei C si B pentru portiunile commune si o culoare specifica pentru probele care sunt in traseu doar pentru clasa A). Exista si o a treia culoare de banda de marcaj pentru semnalizarea portiunilor de drum gresit/inchis/interzis.
Punctele in care traseele claselor A, B si C se despart sau se intalnesc vor fi marcate cu sageti de marcaj sau vor fi semnalizate de arbitrii.
In punctele in care traseul clasei A se reuneste cu traseul clasei B si/sau directia de urmat va fi marcata cu benzile celor trei clase sau sageti sau va fi indicata de arbitrii.
Culorile benzilor de marcaj pentru fiecare clasa si pentru portiunile de drum gresit/inchis/interzis vor fi comunicate la sedinta tehnica.

Premii

Search

+