MOTOCICLETE

Sunt admise la start orice motociclete de enduro, motocross sau trial, in doi sau patru timpi, cu unul sau doi cilindrii si care au fost acceptate la verificarea tehnica.
Verificarea tehnica va fi efectuata de catre o comisie tehnica formata din oficiali ai concursului inainte de efectuarea formalitatilor de inscriere in concurs.

DISPOZITII TEHNICE

Organizatorul nu va accepta la start motociclete cu defectiuni tehnice MAJORE sau orice alte modificari care ar putea pune in pericol securitatea concurentilor, a oficialilor, a spectatorilor si/sau a tertelor persoane. Deasemenea, nu vor fi acceptate motociclete ce au scurgeri de ulei si/sau carburant sau care au surdina deteriorata. Nu se accepta la start motociclete fara cauciucuri enduro, cross sau trial.
Orice reparatie, inlocuire de componente sau interventie asupra motocicletei este admisa doar in zona de service desemnata de organizator.
La verificarea tehnica concurentii se vor prezenta cu motocicleta si cu casca de protectie. Pe toata durata competitiei concurentii sunt obligati sa poarte echipamentul de protectie adecvat: casca de protectie, cizme, protectii de corp, protectii pentru membrele superioare si inferioare.

Search

+