Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.trackingdracula.ro este administrat de Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita.

Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca veti continua sa utilizati site-ul www.trackingdracula.ro vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti de acord cu respectarea acestora in versiunea publicata pe site-ul nostru, la momentul vizitei dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru si Termenilor si Conditiilor prin postarea pe site-ul nostru, fara nicio alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat.

Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita va proteja cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului o experienta online sigura care sa nu prejudicieze viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

 

Informatii generale despre datele colectate

In momentul inregistrarii pe site-ul trackingdracula.ro, prin completarea formularului de inregistrare sau completarea formularului de contact, trackindracula.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, trackingdracula.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, precum si alte informatii necesare in vederea facturarii serviciilor trackingdracula.ro.

trackingdracula.ro utilizeaza informatia stocata in scopul inregistrarii in baza de date cu participantii la evenimentele organizate de Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita.

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul trackingdracula.ro sunt respectate intru totul. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site.

Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita utilizeaza informatiile colectate pe site-ul trackingdracula.ro in scopuri administrative, de marketing si publicitate.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre trackingdracula.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor.

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita nu va transmite, prin vanzare sau inchiriere, catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs.;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii serviciilor solicitate de dvs.

 

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

 • e prevazut intr-o dispozitie legala;
 • protejeaza drepturile Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita;
 • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
 • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
 • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii;
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de trackingdracula.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea serviciilor;
 • in cazul in care trackingdracula.ro e achizitionat de o terta parte sau Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o terta parte, iar baza de date e transferata noului operator. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul trackingdracula.ro;
 • in cazul in care Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul trackingdracula.ro.

 

Nota de informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru ca inregistrarea dvs. pe site-ul www.trackingdracula.ro sa fie completa si pentru a face posibila comunicarea informatiilor in vederea participarii la evenimentele noastre, trebuie sa fiti de acord ca Asociatia Sportiva Enduro Club Bistrita sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise, conform conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora inregistrarea la eveniment si de a comunica noutati in legatura cu serviciile noastre.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare inregistrarii in vederea participarii la evenimentul Tracking Dracula Hard Enduro Race de care sunteti interest(a). Refuzul dvs. determina imposibilitatea inregistrarii pe acest site a cererii de participare.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru din str. Valea Strajei DN17, Muresenii Bargaului. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

 • Feedback:ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
 • Modificari ale politicii de confidentialitate: Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@trackingdracula.ro.
 • Suntem 100% contra spam.

 

Prin citirea acestor “Termeni și Conditii” ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Categorii

 • Nicio categorie

Search

+